Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Avondvierdaagse 2023 Venlo

Avond4Daagse: Registraties voor 2023 nu geopend

Het populaire wandelevenement keert terug in 2023

Inschrijvingen tot 17 mei 2024

De Aartsen Avond4Daagse is een vierdaags wandelevenement waarbij deelnemers elke avond een afstand van 5, 10 of 15 kilometer afleggen. Het evenement vindt plaats in het voorjaar en is een geweldige manier om in beweging te komen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de mooie omgeving.

De inschrijvingen voor de Avond4Daagse 2023 zijn nu geopend. Tot en met 17 mei 2024 kunnen geïnteresseerden zich registreren via de officiële website. Er zijn verschillende startlocaties beschikbaar in Venlo, zodat deelnemers gemakkelijk een locatie kunnen kiezen die bij hen past.

De Avond4Daagse is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Naast de wandelingen zijn er ook diverse activiteiten en entertainment op de route en bij de finish. Dit maakt het een gezellig en onvergetelijk evenement voor iedereen die meedoet.

Conclusão: De Avond4Daagse is een geliefd evenement dat deelnemers de mogelijkheid biedt om in beweging te komen, te genieten van de natuur en nieuwe mensen te ontmoeten. Met de inschrijvingen die nu open zijn, is het tijd om je klaar te maken voor een geweldige wandelavontuur in 2023!


Comments