Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Avondvierdaagse 2023 Leiden

De Leidse Avondvierdaagse

Een sportief en gezellig evenement voor jong en oud

Routes Avondvierdaagse Leidsche Rijn

De Leidse Avondvierdaagse is een jaarlijks terugkerend gezellig en sportief wandelevenement voor jong en oud. Dit jaarlijkse evenement is een fantastische ervaring voor iedereen die van wandelen houdt. Bekijk de routes van de Avondvierdaagse Leidsche Rijn.

Start en finish

We starten én finishen elke avond bij het evenemententerrein Park Transwijk. De routes zijn 5 en 10 kilometer lang en leiden je door prachtige parken, langs historische gebouwen en door gezellige wijken. Onderweg zijn er diverse rustpunten waar je wat kunt eten en drinken. Er is ook een speciale route van 2,5 kilometer voor kinderen tot 12 jaar.

Datum en tijd

De Leidse Avondvierdaagse vindt plaats van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli. Elke avond starten de wandelaars tussen 18.00 en 19.00 uur.

Inschrijven

Inschrijven voor de Leidse Avondvierdaagse kan via de website. De kosten bedragen € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen. Bij inschrijving ontvang je een startnummer en een herinneringsmedaille.

Een onvergetelijke ervaring

De Leidse Avondvierdaagse is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van wandelen houdt. Het is een gezellig en sportief evenement waar je samen met vrienden, familie of collega's van kunt genieten. Schrijf je dus snel in en wandel mee!


Comments